Overnachten, ontbijten, genieten in de Naamse ardennen

Arrangementen

We hebben een aantal leuke arrangementen samengesteld waarvan je hieronder de beschrijving vindt. Onze streek is heel veelzijdig, dus heb je zelf een suggestie of idee laat het ons weten en we stellen een passend arrangement voor je samen.

Elk jaar in juni is er voor onze motorliefhebbers een arrangement. Mail ons even als je op de lijst van kandidaten wil staan.
Met je familie iets te vieren ? Huur de hele B&B en we bespreken samen hoe je weekend er kan uit zien.

Heerlijke herfst !

De herfst is begonnen ! Kom de Naamse Ardennen ontdekken als wandelaar, fietser of motorfanaat.De verkleuring van de bossen is prachtig, de geuren, de paddestoelen....kom volop genieten en de batterijen weer opladen.

Wij bieden je voor 125 € per persoon* : 2 overnachtingen met uitgebreid ontbijt, 1 x stevige picknick voor onderweg, 1 x 3gangen diner met koffie/thee.

Graag adviseren we jullie in de vele mogelijkheden en routes. Wandelkaarten, mountainbike routes of motorritten krijg je mee.

Extra info: Mountainbikes beschikbaar : € 18 per dag, helm inbegrepen.

Fietsen en motors kunnen afgespoten worden en daarna veilig binnen staan.

*De genoemde prijzen zijn per persoon,bij minimaal 2 personen,exclusief drank. Aanbod geldig naargelang de beschikbaarheid en tot en met december 2016

€125 pp
Oud-jaar vieren

Gezellig oud-jaar vieren in de rustige Ardennen, dat kan bij ons.

Van vrijdag 30/12 tot zondag 1/1 krijg je voor de prijs van 155€ per persoon het volgende aangeboden :

Bij aankomst krijg je een glas gluhwein of chocomelk. Na een 3 gangen diner kunnen de gezelschapsspelen boven komen of kan je gezellig lezen of bijpraten in ons salon bij de heerlijke warmte van de kachel.

Na een heerlijk ontbijt kan je op de laatste dag van het jaar een stevige wandeling maken of wie weet gaan langlaufen. Als het donker is beginnen wij met een fakkeltocht in en rond Malvoisin, daarna volgt een gezellig uitgebreid gourmet-buffet, met vooraf aperitiefhapjes en achteraf een dessertenbuffetje.

Bij de jaarwisseling zorgen we voor een kampvuur en de nodige bubbels.
Na een laat uitgebreid ontbijt zit het arrangement erop en kan je het jaar goed inzetten met een stevige wandeling.

Prijs van het oudjaar-arrangement per persoon op basis van 2 persoons-kamer,toeristentaks inbegrepen: 155€ (exclusief dranken)
Voor kinderen is er een aangepaste prijs naargelang de leeftijd.

Je kan mailen of bellen voor verdere info of reservatie.

155 € p.p.
Wandelmidweek

Onze streek leent zich uitstekend voor het maken van mooie wandeltochten. Speciaal voor liefhebbers van de wandelsport hebben we een sportief en afwisselend arrangement samengesteld. Overdag wandelen of een stadje in de omgeving bezoeken, 's avonds genieten van een hapje en een drankje in onze gezellige salon of op het terras.

 

Wandel midweek: na aankomst op maandag bespreken we welke wandelingen je wilt gaan maken.Je krijgt dan een lekkere verse pasta van het huis en dessert. Op dinsdag en donderdag staat de wandelrugzak voor je klaar met hierin een royaal lunchpakket, een lekker tussendoortje en natuurlijk een wandelkaart.

Woensdag kun je zelf invullen; rustig aan doen, of één van de leuke stadjes in de buurt bezoeken.

Op één van de avonden serveren we een lekkere verse maaltijd met dessert en koffie of thee.

Vrijdag check je na het ontbijt weer uit.

 

Bij dit arrangement betaal je slechts 3 overnachtingen. : Prijs omvat 4 overnachtingen met ontbijt, 2x picknick, 2 x avondeten : € 215,- per persoon.

 

* Dit wandelarrangement is tijdens de schoolvakanties alleen last-minute beschikbaar. Genoemde prijzen zijn per persoon bij minimaal 2 personen, excl. dranken.

€ 215 pp
4 = 3

Een gratis overnachting !

 

In deze dure tijden willen wij iets positiefs doen en krijg je van ons een overnachting gratis.

 

Voor € 200 per persoon heb je : 4 overnachtingen met uitgebreid ontbijt, 1 x stevige picknick, 1 x pasta van het huis met dessert, 1 x 2 gangen diner + koffie/thee

 

 

*De genoemde prijzen zijn per persoon,bij minimaal 2 personen,exclusief drank.

 Geldig naargelang de beschikbaarheid en enkel last minute tijdens weekends en schoolvakanties .

 

€ 200 pp