Overnachten, ontbijten, genieten in de Naamse ardennen

Arrangementen

We hebben een aantal leuke arrangementen samengesteld waarvan je hieronder de beschrijving vindt. Onze streek is heel veelzijdig, dus heb je zelf een suggestie of idee laat het ons weten en we stellen een passend arrangement voor je samen.

Heerlijke herfst

De herfst is begonnen ! Kom de Naamse Ardennen ontdekken als wandelaar, fietser of motorfanaat.

Wij bieden je voor 116 € per persoon* : 2 overnachtingen met uitgebreid ontbijt, 1 x stevige picknick voor onderweg, 1 x 3gangen diner.

Graag adviseren we jullie in de vele mogelijkheden en routes. Wandelkaarten, mountainbike routes of motorritten krijg je mee.

Extra info: Mountainbikes beschikbaar : € 15 per dag, helm inbegrepen.

Fietsen en motors kunnen afgespoten worden en daarna veilig binnen staan.

*De genoemde prijzen zijn per persoon,bij minimaal 2 personen,exclusief drank en toeristentaks Aanbod geldig tot december 2014

116€ pp
Een vurige Kerst !

 

Kerst-arrangement in de Ardennen.

 

Kerst vieren met je familie of vrienden, het kan in onze B&B.
Bij aankomst op dinsdag 23/12 word je geheel in sfeer ontvangen met Glühwein of chocomelk. Na een gezellig 3 gangen diner kunnen de gezelschapsspelen op tafel komen of kan je bij het haardvuur genieten van een goeie babbel of boek.


De volgende ochtend voorzien we een heerlijk ontbijt. De rest van de dag kun je zelf invullen. Mogelijkheden genoeg: langlaufen op Croix Scaille, een stevige wandeling of een bezoek brengen aan één van de vele kerstmarkten in de omgeving. Als het donker is vertrekken we voor een fakkeltocht-wandeling door de omliggende velden en bossen.Daarna is het genieten van een heerlijk gourmet- buffet, met vooraf een glas bubbels en hapjes en achteraf een dessertbuffetje. Een kampvuur ipv van een fakkeltocht is ook mogelijk.

Op Kerstdag,serveren we, wat later dan gebruikelijk, een uitgebreid ontbijt en daarna zit het verblijf bij ons erop.Je kan de rest van de dag nog gaan wandelen en wie weet genieten van een witte Kerst !


Prijs van het Kerst- arrangement is per persoon op basis van 2 persoonskamer , inclusief toeristenbelasting : 155€ pp. (exclusief dranken)

Voor kinderen is er naargelang de leeftijd een aangepaste prijs.

 

Graag nog wat meer info : bel of mail ons gerust.

 

€ 155
Oud-jaar vieren

Gezellig oud-jaar vieren in de rustige Ardennen, dat kan bij ons.

Van dinsdag 30/12 tot donderdag 1/1 krijg je voor de prijs van 155€ per persoon het volgende aangeboden :

Bij aankomst krijg je een glas gluhwein of chocomelk. Na een 3 gangen diner kunnen de gezelschapsspelen boven komen of kan je gezellig lezen of bijpraten in ons salon bij de heerlijke warmte van de kachel.

Na een heerlijk ontbijt kan je op de laatste dag van het jaar een stevige wandeling maken of wie weet gaan langlaufen. Als het donker is beginnen wij met een fakkeltocht in en rond Malvoisin, daarna volgt een gezellig gourmet-buffet, met aperitiefhapjes en dessert.

Bij de jaarwisseling zorgen we voor een kampvuur en de nodige bubbels.
Na een laat uitgebreid ontbijt zit het arrangement erop en kan je het jaar goed inzetten met een stevige wandeling.

Prijs van het oudjaar-arrangement per persoon op basis van 2 persoons-kamer,toeristentaks inbegrepen: 155€ (exclusief dranken)
Voor kinderen is er een aangepaste prijs naargelang de leeftijd.

Je kan mailen of bellen voor verdere info of reservatie.

155 € p.p.
Wandelmidweek

Onze streek leent zich uitstekend voor het maken van mooie wandeltochten. Speciaal voor liefhebbers van de wandelsport hebben we een sportief en afwisselend arrangement samengesteld. Overdag wandelen of een stadje in de omgeving bezoeken, 's avonds genieten van een hapje en een drankje in onze gezellige salon of op het terras.

 

Wandel midweek: na aankomst op maandag bespreken we welke wandelingen je wilt gaan maken. Op dinsdag en donderdag staat de wandelrugzak voor je klaar met hierin een royaal lunchpakket, een lekker tussendoortje en natuurlijk een wandelkaart. Op de wandeldagen serveren we s'avonds een stevige verse maaltijd.

Woensdag kun je zelf invullen; rustig aan doen, of één van de leuke stadjes in de buurt bezoeken. Vrijdag check je na het ontbijt weer uit.

 

Bij dit arrangement betaal je slechts 3 overnachtingen. : Prijs omvat 4 overnachtingen met ontbijt, 2x picknick, 2 x avondeten : € 200,- per persoon.

 

* Dit wandelarrangement is tijdens de schoolvakanties alleen last-minute beschikbaar. Genoemde prijzen zijn per persoon bij minimaal 2 personen, excl. dranken en toeristentaks

€ 200€ pp
4 = 3

Een gratis overnachting !

 

In deze dure tijden willen wij iets positiefs doen en krijg je van ons een overnachting gratis.

 

Voor 170 €* per persoon heb je : 4 overnachtingen met uitgebreid ontbijt, 1 x stevige picknick, 1 x 3 gangen diner.

 

 

*De genoemde prijzen zijn per persoon,bij minimaal 2 personen,exclusief drank en toeristentaks.

 Geldig naargelang de beschikbaarheid en enkel last minute tijdens schoolvakanties .

 

170 € pp