Overnachten, ontbijten, genieten in de Naamse ardennen

Arrangementen

Met dit prachtige weer er lekker opuit.
Boek meerdere nachten en pak je voordeel.
3 nachten voor de prijs van 2 dus geen 204 euro maar 150 euro om even lekker bij te tanken
en 4 nachten voor 200 euro
en 5 nachten voor 250 euro
allemaal incl ontbijt
Dit aanbod is geldig heel de maand april, mei en juni.Niet te boeken van 3 t/m 10 mei.

Toe aan een rust-retraitweek dan is Malvoisin de ideale plaats.Geen drukte van massatoerisme en een geweldige plek om tot jezelf te komen.De tuin en terras nodigen uit om je heerlijk terug te trekken en te genieten in een luie stoel of hangmat.

Boek een week een kamer voor 300 euro incl ontbijt en lunch en kom tot rust in de gezellige salon, tuin en omgeving van de B&B. Het is mogelijk om hier te lunchen en mee te eten wat de pot schaft. Informeer naar de mogelijkheden.
Niet te boeken in de maanden juli en augustus.

Heb je zin om eens lekker te toeren. Vanuit de B&B vertrekken is meteen genieten van de prachtige omgeving en de verrassende uitzichten. Heerlijk toeren of La route du Maquis(170km) .... dagvullend langs de mooiste plekjes van de Vallei....
S'avonds terug in Malvoisin aanschuiven voor een warme maaltijd of BBQ, op het terras,kampvuur, biertje, jukebox aan, alles wat een motorfreak nodig heeft.
gratis de motor parkeren in afgesloten ruimte

Aankomst op vrijdag en vertrek op zondag = 2 overnachtingen incl ontbijt+BBQ op zaterdagavond voor 100€ per persoon (excl.drank} op basis van 2 pers.kamer
Informeer naar prijzen indien Uw alleen een kamer wenst.