Overnachten, ontbijten, genieten in de Naamse ardennen

Over ons

Wat minder werken, minder stress en meer groen en rust. Daar waren we al een paar jaar over aan het praten, elke vakantie weer opnieuw. Goede voornemens die vlug verwaterden. Tijdens onze reis door Australië en Nieuw Zeeland wisten we het zeker: Wij zoeken de natuur op en gaan samen leuke dingen doen!

Sinds onze huwelijksreis (per autostop naar Terschelling) en de start in Malvoisin op 10/10/10, liggen 34 jaar waarin we hard werkten, 2 kinderen grootbrachten en een onderneming van interieurafwerking combineerden met reizen. Maar het werd hoog tijd voor iets anders.

Hier in Malvoisin vonden we de ideale stek, een leuke B&B in de natuur en niet ver van vrienden en familie. Stef kan hier één van zijn passies, motorrijden, delen met de gasten. De wandelkaarten nodigen uit tot een stevige stap in de mooie bossen en velden. De mountainbikes wachten op sportievelingen.

Gewoon luieren kan je hier ook. Lut is geboeid door boeken en creëert daarvoor gezellige plekjes.  In onze boekenkast staan reisverhalen en kijkboeken op je te wachten, terwijl je kan luisteren naar wereldmuziek. Onze “foto’s en souvenirs met een verhaal” vind je terug in de B&B.

We houden er van gasten te ontvangen en blijven het combineren met reizen, onze passie. Regelmatig verkennen we met fiets of moto een stukje van de Ardennen of het vlakbij gelegen Frankrijk. En af en toe pakken we onze koffer en vliegen nieuwsgierig naar een ander stukje op de aardbol. Maar we keren even graag weer voldaan terug naar Malvoisin om nieuwe gasten te verwelkomen !

 

 

Wij vinden de Ardennen prachtig. Hier is geen plaats voor stress, maar tijd om te genieten en tot rust te komen.

Zin om dit met ons te delen?

Van harte welkom in B&B des4 Seigneurs !

Lut en Stef